€ 15,95
SKU 4742578005136

Joik Home & Spa Soja Wax Geurkaars Night

Joik Home & Spa Soja Wax Geurkaars Night verspreid een unieke mix van sandelhout, mirre, vanille, muskus, zwarte peper en amber. Een mysterieus en sexy aroma zo sensueel en donker als de nacht.Deze heerlijk geurende kaars met maar liefst 30 branduren is gemaakt van het biologische afbreekbare sojawas in plaats van de gebruikelijke uit aardolie afkomstige paraffine.

Deze sojawas zorgt ervoor dat de kaars schoon brand en een perfecte verspreiding van het aroma geeft. De fantastische geur is afkomstig van premium kwaliteit geparfumeerde oliën en vullen tot het einde van de kaars je hele huiskamer met een heerlijk aroma. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een katoenen lont voor deze handgegoten kaars. Alle producten van Joik Home & Spa koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Joik Home & Spa Soja Wax Geurkaars Night verspreid een mysterieus en sexy aroma

Joik Home & Spa Soja Wax Geurkaars Night verspreid een unieke mix van sandelhout, mirre, vanille, muskus, zwarte peper en amber. Een mysterieus en sexy aroma zo sensueel en donker als de nacht. Deze heerlijk geurende kaars met maar liefst 30 branduren is gemaakt van het biologische afbreekbare sojawas in plaats van de gebruikelijke uit aardolie afkomstige paraffine. Deze sojawas zorgt ervoor dat de kaars schoon brand en een perfecte verspreiding van het aroma geeft. De fantastische geur is afkomstig van premium kwaliteit geparfumeerde oliën en vullen tot het einde van de kaars je hele huiskamer met een heerlijk aroma. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een katoenen lont voor deze handgegoten kaars.

Waarom een een product van Joik Home & Spa?

De filosofie van Joik is dat een cosmetisch product doeltreffend, eerlijk en zo natuurlijk mogelijk moet zijn en uiteraard ook aangename emoties moet oproepen. Alle producten zijn dan ook handgemaakt in Estland, een land met grote bossen, rivieren en meren en folkloristische tradities die nog steeds generatie op generatie in leven worden gehouden en worden doorgegeven. Alle producten van Joik Organic zijn ECOCERT gecertificeerd en gegarandeerd dierproefvrij en bevatten geen siliconen, parabenen en sulfaten.

Het merk Joik is allemaal begonnen in 2005 met een zoektocht uit liefde naar de juiste geurkaars. Oprichtster van Joik, Eva-Maria ging op zoek naar geparfumeerde kaarsen van hoge kwaliteit om te branden tijdens de donkere winteravonden. Maar helaas was ze al heel vaak diep teleurgesteld in de aroma's van de geurkaarsen die gemaakt waren van op aardolie gebaseerde paraffine. De enige oplossing die ze zag was om zelf in de spannende wereld van geurkaarsen te duiken en zichzelf te leren om hoge kwaliteit geurkaarsen te maken. Geurkaarsen die schoon branden en die trouw blijven aan hun beloofde aroma. Ze vond een geschikt natuurlijk alternatief voor paraffine namelijk natuurlijke sojawas. Het was een lange weg om precies de juiste geurkaarsen te creëren maar het resultaat was zeker de moeite waard. Iedereen die de heerlijk ruikende en schoon brandende kaarsen probeerden waren er door gefascineerd.

Bij Joik combineren ze de oude vaardigheden en kennis over hoe je planten kan gebruiken ten behoeve van de gezondheid en schoonheid met modern onderzoek, natuurlijke ingrediënten en moderne productietechnieken. In hun producten gebruiken ze alleen de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit waaronder nordic plantenextracten. Joik vindt het belangrijk om in haar producten zoveel mogelijk Estlandse ingrediënten te gebruiken zoals lokale koolzaadolie, duindoorn olie, kruiden en honing. Joik gelooft dat al hun producten je zintuigen moeten prikkelen en dat het dagelijks verzorgingsritueel een moment van verwennerij zou moeten zijn. Ze besteden veel aandacht aan het ontwerp en de esthetiek van hun producten zoals een leuke verpakking en aangename aroma's welke altijd een essentieel onderdeel van Joik producten zijn. Al hun producten worden met de beste zorg gemaakt en zijn uiteraard nooit getest op dieren. Joik bewijst dat natuurlijke cosmetica ook luxueus kan zijn! Benieuwd naar het hele verhaal achter Joik Organic Skincare? Lees hier alles over Joik Organic Skincare of bekijk de video's.

Hoe kan ik het beste de Joik Home & Spa Soya Wax Geurkaars Night gebruiken?

Brand de kaars lang genoeg tot de bovenkant in zijn geheel is gesmolten voor optimale branduren. Het uitblazen van de kaars kan rook veroorzaken, dompel eventueel de lont in de gesmolten wax, trek de lont weer recht voor de volgende branding. Knip de lont voor de volgende branding naar 0.5 cm. Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Joik Home & Spa Soya Wax Geurkaars Night bevat geen:

Aceton, alcohol, conserveringsmiddelen, formaldehyde, ftalaten, gluten, hars, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, paraffine, synthetische parfum, PEG's, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen, is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Meer informatie
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van fluoride, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van gluten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Biologisch, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Inhoud 145 gram
Levertijd 1-2 werkdagen
Land van herkomst Estland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joik Home & Spa Soja Wax Geurkaars Night
Uw waardering