Toggle Nav
Winkelwagen Item(s)
Toggle Nav
open icon

Blog

 1. Wij vieren feest!

  Het is eindelijk écht zover....we vieren feest want we zijn up and running....oftewel LIVE! Helaas kunnen we niet te lang blijven feesten want er is nog zoveel werk te verrichten...gelukkig is ons werk ook een feestje voor ons en kunnen we het allebei tegelijk doen. Inmiddels hebben we al een aantal mooie merken online kunnen aanbieden zoals Maria Nila, BoHo Cosmetics, Mádara, PHB Ethical Beauty en wat dacht je van Joik. Supermooie merken die al heel enthousiast worden besteld door jullie, waar wij natuurlijk heel blij van worden.

  Soms zijn we zelf zo blij als een kind omdat we weer iets leuks hebben gevonden om jullie aan te bieden....zoals de Alessandro Striplac Deluxe Box, de bekende starterset van Alessandro maar dan met een gratis beautycase en zelfs nog een striplac extra. Jaren geleden (toen we nog jong en fruitig waren) was ik namelijk een echte volhardende nagelbijter en ben er door gelnagellak helemaal vanaf gekomen. Daarna de opleiding tot nagelstyliste afgerond en meteen over naar de volgende verslaving namelijk het lakken en versieren van nagels. Maar goed... daar is heel goed mee te leven...en stiekem natuurlijk een heerlijke verslaving.

  Komende weken gaan we ons richten op de haarverzorging met merken als Keune, Goldwell, Revlon Profffesional en op de natuurlijke en biologische huidverzorging waar we ook nog een hoop merken aan toe gaan voegen zoals Rau Cosmetics, Ahava en Zoya Goes Pretty. Kortom genoeg werk..dus snel weer aan het invoeren. Mochten jullie speciale wensen of vragen hebben of jou product staat nog niet online....laat het ons gerust weten!

  Veel plezier in onze webshop en tot snel! P.S. Vergeet niet je email hier achter te laten...je ontvangt dan meteen €5,- shoptegoed!

  Moniek en Lotte.

  Continus Reading »
 2. Yes!! Eindelijk kunnen we na de zomer online!

  Druk....druk...druk....we zijn zo lekker aan het invoeren van allerlei mooie producten zoals Maria Nila, Alessandro Striplac, Rau Cosmetics en nog veel meer!! Nieuwsgierig?

  Laat op www.beauty4skin.nl je emailadres achter en we houden je graag op de hoogte! Zijn er merken die je graag online zou willen zien bij ons............laat het ons weten via klantenservice@beauty4skin.nl en we gaan ons best voor je doen!

  Continus Reading »