REGELMATIG ZIJN ER STORINGEN BIJ DE BANKEN/IDEAL WAARDOOR JE SOMS DE MELDING KAN KRIJGEN DAT IDEAL NIET WERKT. NEEM DAN EVEN CONTACT MET ONS OP VIA WHATSAPP: 0611641763 DAN HELPEN WIJ JE VERDER MET JE BESTELLING. ONZE WELGEMEENDE EXCUSES VOOR DIT ONGEMAK!

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je bestelling op maandag t/m vrijdag voor 12:00 uur is geplaatst én betaald, wordt deze doorgaans dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Wij streven ernaar elke order binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Mocht het onverhoopt toch iets langer duren zullen we altijd tijdig contact met je opnemen en je informeren over de evt afwijkende levertijd. Alle vervoerders doen hun best om je pakket op de afgesproken dag te bezorgen. Dit lukt in verreweg de meeste gevallen, echter er kan altijd een vertraging optreden.

Ben je woonachtig buiten Nederland of België?

Ben je woonachtig buiten Nederland of België en wil je graag bij ons een bestelling plaatsen waarderen wij dat uiteraard enorm. Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons even een mailtje te sturen naar  Klantenservice@beauty4skin.nl , we helpen je graag verder met het afronden van je bestelling! 

If you want to order from another European country than the Netherlands or Belgium, send us an email Klantenservice@beauty4skin.nl, we are happy to help you!

 

Je kunt je bestelling bij Beauty4skin.nl betalen d.m.v. één van onderstaande betaalopties:

 

IdealMocht iDeal voor jouw bank niet werken, kun je hier de actuele storingsstatus van je bank checken:Ideal Beschikbaarheid

Creditcard: Visa en Mastercard

Bankoverschrijving Wanneer je een bankoverschrijving doet, vergeet niet het ordernummer erbij te vermelden.

Paypal

Bancontact

VVV CadeauCard (max. €50,- per bestelling...zie nieuwe wetgeving!)

Let op: NIEUWE WET, NIEUWE REGELS

Inmiddels is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaukaart, omdat deze gezien worden als ‘elektronisch geld’ (EGI) en vallen onder de werking van deze wet. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kun je het resterende deel van de transactie betalen met een andere betaalmethode.

 

Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling onder de €60,- in Nederland. Bestellingen vanaf €60,- verzenden wij gratis.

De verzendkosten bedragen € 7,95 per bestelling onder de €100,- in België. Bestellingen vanaf €100,- verzenden wij gratis.

 

For Luxembourg the shipping costs are €9.95 per order under €150,- We ship for free on orders from €150,-

For Germany the shipping costs are €7.95 per order under €150,- We ship for free on orders from €150,-

For France, the shipping costs are €11.95 per order under €200,- We ship for free on orders from €200,-

For Italy the shipping costs are €13.00 per order under €200,- We ship for free on orders from €200,-

For Denmark the shipping costs are €12.00 per order under €200,- We ship for free on orders from €200,-

For Austria the shipping costs are €12.00 per order under €200,- We ship for free on orders from €200,-

 

Informatie voor bankoverschrijving:
Naam rekeninghouder: Beauty4skin
IBAN: NL43RABO0310321875
BIC(SWIFT): RABONL2U

Als je tegen problemen aanloopt tijdens het bestelproces, mail ons dan direct Klantenservice@beauty4skin.nl Wij kunnen je altijd verder helpen.

 

Retourneren

 

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren. Dit geldt ook voor sale artikelen. Wanneer de door Beauty4skin.nl afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Voorwaarden

Instructies

Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen.

Wij recyclen alle vulmateriaal die we van de leveranciers ontvangen. Zo kan het dus voorkomen dat er bij elke bestelling ander vulmateriaal is toegevoegd.