Dr Bronners All In One Magic Soap Baby Mild 140gr

Dr Bronner All In One Liquid Soap Baby Mild is een puur en natuurlijk blok plantaardige zeep met biologisch geteelde essentiële oliën. In tegenstelling tot de meeste commerciële zeepmakers, die glycerine uit hun zepen distilleren om afzonderlijk te verkopen, behouden ze bij Dr Bronners het in hun zepen voor zijn uitstekende hydraterende eigenschappen. In de Vegan vloeibare zepen van Dr Bronner wordt natuurlijke vitamine E uit zonnebloempitten en citroenzuur gebruikt uit gefermenteerde tapioca om de zeep te conserveren.

Er worden absoluut geen chelaatvormers, kleurstoffen, witmakers of synthetische geurstoffen toegevoegd aan de zepen van Dr Bronners en de vloeibare zepen zijn driemaal zo geconcentreerd als de meeste andere "vloeibare zeep" op de markt. Dr Bronners All In One Liquid Soap Baby Mild is geen geur aan toegevoegd en bevat dubbel zoveel olijfolie als de andere varianten. Alle producten van Dr Bronners koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Dr Bronner All In One Soap Baby Mild bevat geen kleurstoffen of witmakers.

Dr Bronner All In One Liquid Soap Baby Mild is een puur en natuurlijk blok plantaardige zeep met biologisch geteelde essentiële oliën. In tegenstelling tot de meeste commerciële zeepmakers, die glycerine uit hun zepen distilleren om afzonderlijk te verkopen, behouden ze bij Dr Bronners het in hun zepen voor zijn uitstekende vochtinbrengende eigenschappen. In de Vegan vloeibare zepen van Dr Bronner wordt natuurlijke vitamine E uit zonnebloempitten en citroenzuur gebruikt uit gefermenteerde tapioca om de zeep te conserveren. Er worden absoluut geen chelaatvormers, kleurstoffen, witmakers of synthetische geurstoffen toegevoegd aan de zepen van Dr Bronners en de vloeibare zepen zijn driemaal zo geconcentreerd als de meeste andere "vloeibare zeep" op de markt. Dr Bronners All In One Liquid Soap Baby Mild is geen geur aan toegevoegd en bevat dubbel zoveel olijfolie als de andere varianten.

Waar worden de biologische zepen van Dr Bronner van gemaakt?

Kwaliteitszeep maken bestaat voor een groot deel uit het kiezen van de juiste verhoudingen van de juiste oliën. Kokosolie heeft een zeer hoog schuimend vermogen, maar kan drogen. Olijfolie geeft een echt zacht en weelderig schuim, maar in kleine hoeveelheden. Door zowel kokosolie als olijfolie in de juiste verhouding te gebruiken, bieden de ongeëvenaarde zeep van Dr. Bronner het beste van twee werelden, hoog schuim met buitengewone zachtheid op onze huid. Bovendien bevatten zepen van Dr Bronner ook hennep- en jojoba-oliën, die de natuurlijke oliën in de talg van onze huid weerspiegelen en zo een heerlijk gevoel geven nadat de zepen zijn weggespoeld. Dr. Bronners is wereldwijd bekend om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. De zepen bevatten geen synthetische schuimmiddelen, verdikkingsmiddelen of conserveermiddelen en schuimen alleen door de speciale mix van natuurlijke ingrediënten, op basis van 150 jaar ervaring. Alle zepen zijn zowel Fair Trade, vegan, als biologisch. Al hun verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare materialen.

Waar kan ik de Dr Bronners zeep allemaal voor gebruiken?

De 18-in-1 vloeibare zepen van Dr Bronner kunnen worden gebruikt voor vrijwel elke schoonmaak taak. Gezicht, lichaam, haar en voedsel, vaat, wasgoed, dweilen, huisdieren, en dat alles zonder synthetische conserveermiddelen, reinigingsmiddelen of schuimmiddelen!

Nog even de 18 verschillende doeleinden op een rijtje:
1. Scheren (verdunde versie)
2. Shampoo
3. Massages (verdunde versie)
4. Tandpasta (1 druppel)
5. Badschuim
6. Schoonmaken van kunstgebitten
7. Ideale ademverfrisser (verdunde versie)
8. Mondspoeler (verdunde versie)
9. After shave (verdunde versie)
10. Voetbad
11. Wasmachine
12. Douchezeep
13. Wassen van dieren
14. Spoelt sproeimiddel af van fruit & groenten (3 scheuten in water)
15. Wassen van wol & zijde (verdunde versie)
16. Pesticide spray; ideaal voor planten (7gram in 250ml water)
17. Zeep bij luierwissel, geeft geen irritatie
18. Babyzeep

Wie was Dr Bronner en wat was zijn missie?

Dr. Bronner staat synoniem voor de kwaliteit van de Oude Wereld en de aloude eenvoud, die terug te voeren is op de Duits-Joodse zeeptraditie van het gezin. Emanuel Bronner, geboren in 1908 bij een joods gezin dat sinds 1858 zeep maakte, was de derde generatie gecertificeerd als meester in het maken van zeep onder het gildenstelsel van die tijd. In 1929 bracht hij zijn formules voor vloeibare en vaste zeep van hoge kwaliteit naar Amerika, en begon Dr. Bronner in zijn huidige vorm in 1948. Dr. Bronner's is een familiebedrijf dat zich inzet voor het eren van de visie van onze oprichter Dr. E.H. Bronner door sociaal en ecologisch verantwoorde producten van de hoogste kwaliteit te maken, en door hun winst te wijden aan een betere wereld.

Tot op vandaag wordt de missie van Dr Bronner, om een spil te zijn in het bevorderen van positieve sociale verandering, met veel toewijding voortgezet Van baanbrekende, met USDA gecertificeerde producten voor biologische persoonlijke verzorging, tot het maken van Fair Trade-projecten over de hele wereld die zorgen voor een eerlijke en rechtvaardige behandeling van boeren en werknemers, tot het creëren van een sociaal verantwoorde werkplek in de VS. Ze streven ernaar hun erfgoed te eren met vooruitstrevende bedrijfspraktijken, terwijl ze wereldwijd winst maken voor goede doelen en liefdadigheidsinstellingen. Alle zepen zijn zowel Fair Trade, vegan, als biologisch. Al hun verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare materialen. Dr Bronners producten koop je veilig en snel bij Beauty4skin.nl

Dr Bronner All In One Liquid Soap bevat geen:

alcohol, aluminium, conserveringsmiddelen, emulgatoren, formaldehyde, ftalaten, kleurstoffen, parabenen, paraffine, parfum, PEG's, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen, is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Vegan.

Meer informatie
Huidtype Gevoelige huid
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van conserveringsmiddelen, Vrij van emulgatoren, Vrij van fluoride, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van Olie, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Biologisch, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch, Fairtrade
Ingrediënten Organic Coconut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide**, Water, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol

*Fairtrade

**Geeft geen resten na verzeping
Inhoud 140 gram
Levertijd 1-2 werkdagen
Land van herkomst United States
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dr Bronners All In One Pure Castile Bar Soap Baby Mild 140gr
Uw waardering