Beauty4skin.nl is een webshop die zich vooral richt op het verzorgen, verwennen en optimaliseren van de huid en haren op een natuurlijke, gezonde en veilige manier. Het is een webshop vol passie voor natuurlijke, biologische, zuivere, dierproefvrije en VEGAN huidverzorging en cosmetica. Onze interesse gaat dan ook vooral uit naar duurzame merken die nagedacht hebben over het behoud van de natuur, maar ook over het behoud van ons lichaam en vooral onze huid. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat er met respect met onze dieren en het milieu wordt omgegaan. Dit betekent dat wij absoluut geen producten verkopen die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Heel veel van onze producten zijn Veganistisch en alles is Vegetarisch! Kortom, merken die onze gezondheid, onze dieren en het milieu niet schaden. 

Of je nu op zoek bent naar High-end Organic Skincare, de perfecte minerale gezichtspoeder of een heerlijk biologisch bodyproduct, bij Beauty4skin shop je de beste natuurlijke en duurzame verzorging van je kruin tot je grote teen. Ook voor de allerkleinsten hebben wij een groot assortiment 100% natuurlijke babyverzorgingsproducten in ons assortiment. Zelfs voor 100% natuurlijke en VEGAN haarverzorging ben je bij ons op het juiste adres.

 

 

We zullen onszelf even kort voorstellen. Wij zijn Moniek en Astrid en al dikke vriendinnen vanaf de middelbare school. Allebei hebben we gekozen om een opleiding te gaan volgen voor apothekersassistente en deze ook afgerond. Astrid wist al snel tijdens deze opleiding dat er steeds meer interesse kwam naar beautyproducten en dan vooral die goed en gezond voor ons lichaam zijn. Ze heeft ook al snel de stap gemaakt naar parfumerie en drogist en heeft ook de vakopleiding voor drogist afgerond. Door heel veel vakbeurzen en interne opleidingen heeft zij veel kennis opgedaan van heel veel grote merken. Ook toen groeide de interesse steeds meer en meer naar merken die hun ingrediënten uit de natuur halen en daar ook respectvol mee omgaan.

Moniek is apothekersassistente en heeft een enorme interesse en kennis opgedaan over de huidverzorgingsmerken die in de apotheek verkrijgbaar zijn. Deze interesse groeide ook al snel uit naar de merken buiten de apotheek en dan ook vooral de merken op natuurlijke en biologische basis. Haar ervaring, interne opleidingen en kennis vanuit de apotheek met betrekking tot huidklachten is enorm. Ze heeft allerlei klachten voorbij zien komen die voorkomen hadden kunnen worden met de juiste huidverzorging. 

Op een dag zaten we lekker te kletsen op de bank en te fantaseren hoe gaaf het zou zijn om samen iets op te starten voor mensen die net zoveel om hun huid, haren en gezondheid geven en dezelfde passie delen als wij. Die net zoveel passie hebben voor natuurlijke, biologische en zuivere huidverzorging. Toen realiseerde we ons dat we gewoon in het diepe moesten springen om onze droom te gaan najagen. Het was nu of nooit!

Mocht je iets niet kunnen vinden, staat jouw merk er niet tussen of heb je vragen over onze producten, stuur ons gerust een mailtje Klantenservice@beauty4skin.nl.

 Heel veel plezier met shoppen!

Moniek en Astrid

 
 

Volg ons via