Walden Natural Perfumes Two Eternities Eau De Parfum Spray Tasverstuiver 15ml

€ 27,95
SKU 5060418400408

Walden Natural Perfumes Two Eternities Eau De Parfum Spray Tasverstuiver is een mix van wilde rozen, jasmijn en iris zwevend boven een frisse citrusbasis van mandarijn, bergamot en zoete sinaasappel. Walden Naturel Perfume Two Eternities is een 100% natuurlijk en Vegan parfum gemaakt van absoluut de beste harsen en essentiële oliën ter wereld. Dit heerlijke, warme parfum opent met zoete sinaasappel, mandarijn en bergamot. Het bloemige hart van deze veganistische parfum bestaat uit Rozen en Jasmijn waarna de geur afsluit met zachte irisbloemen. Alle Walden parfums bestel je snel en veilig bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Walden Natural Perfumes Two Eternities Eau De Parfum Spray Tasverstuiver 15ml
Uw waardering

Hoe ruikt de Walden Natural Perfumes Two Eternities Eau De Parfum?

Walden Natural Perfumes Two Eternities Eau De Parfum Spray is een mix van wilde rozen, jasmijn en iris zwevend boven een frisse citrusbasis van mandarijn, bergamot en zoete sinaasappel. Walden Naturel Perfume Two Eternities is een 100% natuurlijk en Vegan parfum gemaakt van absoluut de beste harsen en essentiële oliën ter wereld. Dit heerlijke, warme parfum opent met zoete sinaasappel, mandarijn en bergamot. Het bloemige hart van deze veganistische parfum bestaat uit Rozen en Jasmijn waarna de geur afsluit met zachte irisbloemen.

Waarom een parfum van Walden Natural Perfumes?

Walden Natural Perfumes zijn 100% natuurlijk en Vegan parfums gemaakt van absoluut de beste harsen en essentiële oliën ter wereld. Een heel mooi merk wat een super alternatief op de markt heeft gebracht voor de massageuren gemaakt door industriële processen en gepromoot door de celebrity-cultuur. Walden Perfumes keert trots terug naar de gloriedagen van echte parfums, toen geuren nog met de hand werden gemaakt in kleine partijen van natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Het merk is genoemd naar de baanbrekende roman van Henry David Thoreau Walden. Een weg vooruit in een eenvoudig leven in harmonie met de natuur. Het boek heeft talloze lezers geïnspireerd en is de voortdurende bron van inspiratie voor Walden Perfumes geworden. Ze zijn echt een ode aan parfum.

Wat is het verschil tussen een eau de toilette en een eau de parfum?

Een eau de parfum bevat, op parfum na, de hoogste concentratie geurstoffen en blijft het langst ruiken. Een pure parfum bevat ongeveer 20% tot 40% geurbestanddelen maar een eau de parfum bevat ongeveer 10% tot 20% geurbestanddelen. In een eau de toilette is dat percentage nog iets lager en ligt rond de 5% tot 10%. Het wil overigens niet zeggen dat alle merken een keuze bieden tussen een eau de toilette of eau de parfum.

Wat zijn topnoten, hartnoten en basisnoten in een geur?

Elke geur is opgebouwd uit noten die allemaal een ander verdampingspunt hebben.
Topnoten zijn de geurnoten die je de eerste minuten nadat je de geur het opgespoten het meest aanwezig zijn. Citrusnoten zijn bijvoorbeeld zijn typische topnoten. Topnoten worden ook wel bovennoten of hoofdnoten genoemd.
Hartnoten zijn de geurnoten die naar boven komen als de topnoten vervlogen zijn. De hartnoten vormen samen het belangrijkste deel van het parfum en zijn bijna altijd bloemige geurnoten. Dit deel wordt ook wel omschreven als het hart van een parfum.
Basisnoten zijn geurnoten die meerdere uren geur blijven afgeven en zijn de noten die overblijven als de top- en hartnoten zijn vervlogen. Typische basisnoten zijn vaak houtsoorten.

Hoe komt het dat ik mijn eigen geur na een paar minuten al niet meer ruik?

Herkenbaar? Dit komt omdat onze hersenen heel snel wennen aan de geur en deze dan eigenlijk automatisch weg filteren. De mensen die niet de hele dag om je heen hangen ruiken nog wel je geur, dus het is niet nodig om elk uur opnieuw te sprayen. Als je regelmatig een ander parfum gebruikt heb je er zelf ook langer plezier van. 

Waar kan ik het beste mijn geurtje opspuiten?

De plekken die dankzij lichaamswarmte en lichaamscontact een geurtje goed verspreiden zijn achter je oren, op je polsen en in je hals. Spuit ook altijd iets op een koelere plek zoals achter in de nek of op de borst. Waar je je parfum ook sprayt, doe het rijkelijk en geniet met volle teugen.

Hoe kan ik het beste mijn parfum van Walden gebruiken en bewaren?

Het beste tijdstip voor het aanbrengen van je geur is als je net gedoucht hebt. Je poriën van je huid staan dan door de warmte nog een beetje open en kunnen de geur beter opnemen. Houd je parfum bij het spuiten op een afstand van ongeveer 15 centimeter zodat je een groter oppervlakte benevelt en laat de geur dan rustig intrekken. Wat je absoluut niet moet doen is je parfum uitwrijven op je huid. Je tast hierdoor de geurmoleculen aan waardoor je geur niet goed tot z'n recht komt en het kan zelfs voor huidirritatie zorgen. Zet je parfum na gebruik altijd op een donkere, koele en droge plek zodat er geen verdamping of verlies van geur optreed.

Walden Natural Perfumes Two Eternities Eau De Parfum Spray bevat geen:

Synthetische parfum, is Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Meer informatie
Allergie Informatie Vrij van synthetische parfum, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Ingrediënten Alcohol (grain ethanol), Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Citrus Nobilis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Oil, Rosa Centifolia Flower Absolute, Jasminum Sambac Flower Absolute, Orris Concrete Butter
Inhoud 15ml
Levertijd 1-2 werkdagen