€ 49,00
SKU 8719327025017

SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil is een krachtig en intensief huidverbeterende serum met 12 verschillende bessen en zaden. Dit biologische en vegan gezichtsserum herstelt de beschadigde huid, stimuleert celvernieuwing, vermindert droogtelijnen en voorkomt rimpelvorming. Door de krachtige duindoornolie krijgt de huid een gezonde en egale gloed. Dit heerlijke serum bevat o.a Aardbeizaadolie, Baobab olie, Cranberry olie, Duindoorn extract, Frambozenblad olie, Marula olie, Papaya olie, rozenbottel extract, Watermeloenzaad olie en Zonnebloemolie. Daarnaast is er Vitamine E toegevoegd als vrije radicalenvanger die de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering door invloeden van buitenaf.

Frambozenblad olie bevat van nature een spf factor tussen de 28 – 50. Net als alle andere producten van SMPL is ook de SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil unisex, kindvriendelijk en voor alle huidtypes geschikt. Verder bevatten de producten van SMPL geen parabenen, geen essentiële oliën, geen synthetische ingrediënten en geen schadelijke conserveermiddelen. Alle duurzame en 100% vegan producten van SMPL Natural Skincare bestel je snel en veilig bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Wat doet de SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil voor mijn huid?

SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil is een krachtig en intensief huidverbeterende serum met 12 verschillende bessen en zaden. Dit biologische en vegan gezichtsserum herstelt de beschadigde huid, stimuleert celvernieuwing, vermindert droogtelijnen en voorkomt rimpelvorming. Door de krachtige duindoornolie krijgt de huid een gezonde en egale gloed. Dit heerlijke serum bevat o.a Aardbeizaadolie, Baobab olie, Cranberry olie, Duindoorn extract, Frambozenblad olie, Marula olie, Papaya olie, rozenbottel extract, Watermeloenzaad olie en Zonnebloemolie. Daarnaast is er Vitamine E toegevoegd als vrije radicalenvanger die de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering door invloeden van buitenaf. Frambozenblad olie bevat van nature een spf factor tussen de 28 – 50. Net als alle andere producten van SMPL is ook de SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil unisex, kindvriendelijk en voor alle huidtypes geschikt. Verder bevatten de producten van SMPL geen parabenen, geen essentiële oliën, geen synthetische ingrediënten en geen schadelijke conserveermiddelen.

Watermeloenzaad olie zit bomvol omega 6 essentiële vetzuren en fytosterol en is een wapen tegen huidveroudering. Deze snelabsorberende olie helpt bij een vette huid en acne door het overtollig talg weg te nemen maar voedt de droge en geïrriteerde huid en kan helpen bij eczeem en psoriasis. Papaya olie is rijk aan aminozuren, omegavetten en essentiële vitamines en is door de fruitenzymen geweldig voor het verwijderen van dode huidcellen. Deze snelabsorberende olie helpt de huidtint verhelderen bij hyperpigmentatie, helpt de huid genezen bij acne en littekens en maakt de huid zacht en soepel.

Aardbeizaadolie heeft een zeer hoog gehalte looizuur dat helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het vernauwen van de poriën. De ellaginezuur in deze olie gaat hyperpigmentatie tegen en vermindert donkere vlekken. Daarnaast geeft het de huid een natuurlijk hyaluronzuur boost en verhoogt de productie van collageen wat de spankracht van de huid verbetert. Aardbeizaadolie kalmeert en verzacht de geïrriteerde huid en is zelfs geschikt voor acne behandeling. Baobab olie, met haar prachtige gouden kleur, gaat veel huidproblemen tegen die kunnen variëren van psoriasis tot eczeem en van puisten tot allerlei ontstekingsvormen. Daarnaast is de olie bijzonder rijk aan antioxidanten, welke een chronisch droge huid bestrijden en de huid lekker zacht en elastisch maken, omdat de epidermale verzachting van de huid wordt gestimuleerd. De verrijkende Baobab-olie bevat veel eiwitten en vitamine A en voedt de huid intensief, verbetert de elasticiteit van de huid, bevorderd genezing en helpt de huid te verjongen.

Cranberry olie bevat omega-3, omega-6 en omega-9 essentiële vetzuren, de enige olie met een natuurlijke verhouding van deze drie vetzuren. Deze olie wordt heel goed door de huid geabsorbeerd en is perfect is voor de ouder wordende, ruwe, droge en schilferige huid. Het verbetert de elasticiteit van de huid, geeft het collageen een boost en zorgt zo voor een meer stevige huid. Duindoornolie beschermt onze huid tegen DNA-schade die wordt veroorzaakt door de zon en ioniserende straling. De vetzuren voeden en verzachten de huid en de antioxidanten zoals betacaroteen versterken deze eigenschap. Het werkt verzachtend en ontstekingswerend bij een doffe, geïrriteerde, ruwe en schrale huid. Daarnaast heeft het ook een preventieve werking tegen vroegtijdige huidveroudering en helpt het een overbelaste, minder vitale huid weer te herstellen.

Marula Olie is afkomstig van de vruchten van de Marulaboom, een middelgrote, tweezaadlobbige boom die in Noord- en Centraal Namibië groeit. De vruchten lijken een beetje op pruimen en bevatten een enorme hoeveelheid vitamine C. De vrucht van de Marulaboom bevat een grote pit met daarin 2-3 zaden. De pitten worden met de hand uit de vruchten gehaald en vervolgens koud geperst om de marula olie te verkrijgen. Marula olie hoort bij de niet-drogende oliën, wat betekent dat de olie niet snel aan de lucht droogt en daardoor geschikt is voor een een droge, schrale huid maar ook voor een rijpere huid. Pure Marula olie is rijk aan meervoudig onverzadigde omega 6 vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E en kan gebruikt worden voor de verzorging van een droge, gevoelige, geïrriteerde en/of oudere (probleem) huid. Marula huidolie beschermt en voedt de huid, heeft een neutrale geur en is ook geschikt voor een vette huid.

Rozenbottelolie staat bekend om zijn opmerkelijke effecten op de huid, met een affiniteit voor ouder wordende, gerimpelde en verweerde huid. Rozenbottelolie wordt gewaardeerd om zijn vermogen om de huid te vernieuwen en haar weer een jeugdige uitstraling te geven door de vochtbalans op peil te houden. Het kan heel goed worden gebruikt voor huidproblemen, irritatie of roodheid, omdat het snel wordt opgenomen door de huid. Rozenbottelzaadolie wordt beschouwd als een "droge" olie omdat het niet-vettig is en gemakkelijk wordt opgenomen door de huid. Het heeft sterke regeneratieve en anti-aging eigenschappen vanwege het hoge gehalte aan omega 3- en omega 6-vetzuren en kan worden gebruikt voor het gezicht en het lichaam. Het bevat ook vitamine A en vitamine C, die het verouderingsproces helpen vertragen door collageen, elastine te bevorderen en de glans van de huid te verbeteren. Rozenbottelzaadolie kan helpen lijnen te bestrijden, onvolkomenheden te repareren, littekens en striae te minimaliseren en de textuur, elasticiteit en tonus te herstellen.

Nog even alle voordelen van SMPL Skincare op een rijtje:
- Geen parabenen
- Geen siliconen
- Geen essentiële oliën
- Geen synthetische ingrediënten
- Geen schadelijke conserveermiddelen
- Niet getest op dieren
- Unisex
- Reisvriendelijk
- Multifunctioneel
- Geschikt voor kinderen
- 100% Natuurlijk
- Vegan

Wat maakt een serum anders dan een dag-of nachtcrème?

Een serum is een huidverzorgingsproduct die je na je reiniging en voor je dagcrème of nachtcrème aanbrengt op je huid met als doel de krachtige ingrediënten die een serum bevat nog dieper in de huid te brengen. Een serum is bijna altijd een dunne emulsie met daarin een hoge concentratie werkzame stoffen, zoals vitaminen en antioxidanten, die uit kleine moleculen bestaat en daardoor diep in onze huidlagen kan dringen om daar haar werkstoffen af te geven. Omdat crèmes uit grotere moleculen bestaan kunnen ze moeilijk zo diep in de huid komen als een serum. Natuurlijk zitten er ook in de crèmes verzorgende ingrediënten maar de concentratie is in een serum altijd hoger. Een serum kun je gebruiken als oppepper in een kuurvorm of als dagelijks gebruik onder je dag-en of nachtverzorging.

Waarom heeft mijn huid een serum nodig?

Net als wij verlangt onze huid naar warmte en comfort. Een niet goed, of onbeschermde huid gaat zich wapenen tegen de kou door zich dikker te maken. Alleen bestaat dat 'jasje' helaas uit dode huidcellen, waardoor ons velletje er dof en kleurloos uit gaat zien. Totdat we weer in de warmte komen; alle bloedvaatjes die buiten van schrik samen zijn gaan knijpen zetten zichzelf weer vol open. Wat krijgen we dan? Een rood aangelopen hoofd waarbij couperose op de loer ligt, met, inderdaad, nog steeds een doffe schijn. Maar daar kunnen we wat aan doen. Reinigen, peelen en voeden en beschermen met bijvoorbeeld de producten van SMPL Natural Skincare.

Waarom kun je beter voor een natuurlijke huidverzorging kiezen?

Aangezien je huid zonder bescherming dagelijks door weer, wind en zon gaat hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen dat ze het zwaar te verduren heeft. Maar waarom kun je nu beter voor een natuurlijke dagcrème en nachtcrème kiezen zonder chemische toevoegingen? Die chemische toevoegingen kunnen je huid zo erg beschadigen dat je huid zichzelf niet meer kan beschermen waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt. Je moet dan namelijk blijven smeren omdat je huid zonder crème meteen weer uitdroogt en dus eigenlijk niet zonder kan.

Net als wij verlangt onze huid naar warmte en comfort. Een niet goed, of onbeschermde huid gaat zich wapenen tegen de kou door zich dikker te maken. Alleen bestaat dat 'jasje' helaas uit dode huidcellen, waardoor ons velletje er dof en kleurloos uit gaat zien. Totdat we weer in de warmte komen; alle bloedvaatjes die buiten van schrik samen zijn gaan knijpen zetten zichzelf weer vol open. Wat krijgen we dan? Een rood aangelopen hoofd waarbij couperose op de loer ligt, met, inderdaad, nog steeds een doffe schijn. Maar daar kunnen we wat aan doen. Reinigen, peelen en voeden en beschermen met bijvoorbeeld de dagcrèmes van Inika Organic.

Tijdens de nachtrust is onze huid het beste in staat om alle actieve ingrediënten uit de nachtcrème op te nemen, daarom bevat een nachtcrème meestal hogere concentraties aan actieve bestanddelen dan een dagcrème. Ook is de doorbloeding van onze huid ’s nachts veel beter dan overdag, waardoor de ingrediënten beter worden opgenomen. Onze huid heeft dus ook, net als wijzelf, haar eigen bioritme en heeft een "waakstand" en een "slaapstand". Overdag is onze huid in de waakstand en is vooral bezig met zichzelf beschermen tegen de invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, luchtvervuiling en stress. ‘S nachts is onze huid in de slaapstand en is haar huideigen herstelmechanisme aan het werk om de schade door UV-straling, luchtvervuiling en stress te repareren. Een nachtcrème is dus écht noodzakelijk en een absolute “must-have” voor iedere vrouw die ook maar een klein beetje om haar huid geeft.

Waarom een product van SMPL Natural Skincare?

SMPL Natural Skincare gelooft dat de huid alleen verzorgd kan worden door de beste natuurlijke ingrediënten en wil het mogelijk maken dat iedereen zijn of haar huid op natuurlijke wijze kan en gaat verzorgen. De filosofie van SMPL is simpel! SMPL creëert 100% natuurlijke, eerlijke en transparante producten die de huid optimale verzorging bieden, biologisch afbreekbaar zijn en makkelijk zijn in het gebruik. Door het multifunctionele karakter van de producten zet SMPL zich in voor zo min mogelijk producten in de badkamer. Alle producten van SMPL Skincare zijn unisex, multifunctioneel, kindvriendelijk en natuurlijk zo duurzaam mogelijk. Ze gebruiken geen essentiële oliën, geen parfum, geen parabenen, geen synthetische ingrediënten en geen schadelijke conserveermiddelen en de producten zijn geschikt voor iedere huid, zelfs voor de meest gevoelige huid. Dit alles ook nog tegen een eerlijke prijs en simpelweg voor iedereen, It simply works.

Een betere wereld start bij onszelf en wij dragen graag ons steentje bij. Zo werken ze met Nederlandse laboratoria met dezelfde principes, zitten er geen schadelijke stoffen in hun producten en maken ze gebruik van duurzame alternatieven op het gebied van verpakkingen. Alle verpakkingen van SMPL kunnen gerecycled worden, de tubes zijn gemaakt van bio based suikerriet, flessen van gerecycled plastic en de doosjes van gerecycled karton. Kortom SMPL skincare zorgt goed voor jou en goed voor de natuur. Voor minder doen we het simpelweg niet. Alle duurzame en 100% vegan producten van SMPL Natural Skincare bestel je snel en veilig bij Beauty4skin.nl. Benieuwd naar het hele verhaal van SMPL Natural Skincare? Lees hier alles over SMPL Natural Skincare

Hoe kan ik het beste de SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil gebruiken?

Dit serum gezicht is 100% natuurlijk & biologisch voor dag en nacht met voedende ingrediënten die vitamine A, C, E en K bevatten. Het serum kan ook met één druppel onze dagcrème rijker maken. Daarnaast is het toe te voegen aan make-up zodat de huid er niet droog uit gaat zien. Als primer is dit serum gezicht natuurlijk ook heel geschikt.

SMPL Skincare Nourishing Cream bevat geen:

Aceton, alcohol, aluminium, conserveringsmiddelen, emulgatoren, formaldehyde, ftalaten, gluten, hars, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, paraffine, parfum, PEG's, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen en is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Meer informatie
Huidtype Droge huid, Vochtarme huid, Normaal/gecombineerde huid, Vette huid, Gevoelige huid, Rijpere huid, Vermoeide huid, Couperose huid, Acne huid, Pigmentstoring in huid
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van conserveringsmiddelen, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Biologisch, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Ingrediënten Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Robus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Carica Papaya (Papaya) Seed Oil, Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil, Squalane (Squalaan), Adansonia Digitata (Boabab) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Seed Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buck Thorn) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol (Vitamin E).
Inhoud 30ml
Levertijd 1-2 werkdagen
Land van herkomst Nederland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SMPL Skincare Boosting Serum Melon & Berry Based Oil 30ml
Uw waardering