PHB Ethical Beauty Veganistische Lip En Lipliner Penseel

€ 11,00
SKU 5060276385268

PHB Ethical Beauty Veganistische Lip En Lipliner Penseel is een kleine, zeer dunne penseel en is perfect geschikt voor het aanbrengen van je lipstick en het accentueren van je lipcontouren. De super zachte, diervriendelijke synthetische haren bieden een gelijkmatige kleurapplicatie tot in de mondhoeken. Deze veganistische make-up tool biedt een uitstekende en gecontroleerde toepassing van lip make-up maar is ook super handig voor het aanbrengen van je vloeibare eyeliner. Alle PHB Ethical Beauty producten bestel je veilig en snel bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PHB Ethical Beauty Veganistische Lip En Lipliner Penseel
Uw waardering

Wat kan ik doen met de PHB Ethical Beauty Veganistische Lip En Lipliner Penseel?

PHB Ethical Beauty Veganistische Lip En Lipliner Penseel is een kleine, zeer dunne penseel en is perfect geschikt voor het aanbrengen van je lipstick en het accentueren van je lipcontouren. De super zachte, diervriendelijke synthetische haren bieden een gelijkmatige kleurapplicatie tot in de mondhoeken. Deze veganistische make-up tool biedt een uitstekende en gecontroleerde toepassing van lip make-up maar is ook super handig voor het aanbrengen van je vloeibare eyeliner. 

Waarom een make-up kwast van PHB Ethical Beauty?

De handgemaakte make-up kwasten van PHB Ethical Beauty zijn 100% veganistisch en dierproefvrij maar ook ethisch verantwoord en duurzaam geïmporteerd. Ze zijn handgemaakte door middel van ultra zachte borstelhaartjes die een subtiel effect op je huid hebben. De perfecte kwasten om make-up op je tere gezichtshuid aan te brengen!

Hoe gebruik ik de PHB Ethical Beauty Veganistische Lip En Lipliner Penseel?

Beweeg je lippenseel over je lipstick en zorg ervoor dat de borstelkop gelijkmatig bedekt is. Breng dan met licht vegende bewegingen je lipstick aan. Voor het beste resultaat teken je eerst je lipcontouren met een bijpassend lippotlood om zo nog volle lippen te creëren. Ook zorg je er zo voor dat je lipstick niet uitloopt.

Hoe kan ik het beste ik mijn PHB Ethical Beauty make-up kwast reinigen?

Om er voor te zorgen dat je poederkwast lang meegaat en hygiënisch blijft is het verstandig om tenminste één keer per week je kwast schoon te maken. Dit kun je het beste doen met lauwwarm water en een beetje PHB Ethical Beauty parfumvrije shampoo of een speciale kwastenreiniger. Wentel de borstels tijdens het wassen in de palm van je hand zodat de shampoo helemaal door de borstelharen kan werken. Spoel daarna je make-up kwast uit tot alle kleur en zeepsop verdwenen is. Heb je je kwasten gereinigd is het belangrijk dat je deze ondersteboven laat drogen om te voorkomen dat het vocht in de lijmlagen van de haren doordringt.

PHB Ethical Beauty steunt goede doelen.

PHB Ethical Beauty doneert 20% van hun winst aan goede doelen. Door hun producten te gebruiken, doe je niet alleen ‘wonderen’ voor je huid, maar lever je tevens een positieve bijdrage aan mensenlevens overal ter wereld! Hun mineralen worden verkregen vanuit India, waar ze op ethisch verantwoordde wijze gedolven worden. De eigenaren van de mijnen helpen scholen en kinderdagverblijven te financieren, waardoor hun medewerkers volgens een eerlijke levensstandaard kunnen leven. Alle PHB Ethical Beauty producten bestel je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.

PHB Ethical Beauty make-up kwasten en penselen bevatten geen:

Nano Particles, Bismuth Oxychloride, Talc, Formaldehyde, Fillers, GM Ingredients, Animal Ingredients, Parabens, SLS, DEA, TEA, PEG, Alcohol (ethyl alcohol, ethanol), Artificial perfumes/fragrance, Petrochemicals, Methylisothiazolinone, Phthalates, Colourants, Silicone, Mineral oils and Propylene Glycol.

Meer informatie
Allergie Informatie Halal, Vegan
Inhoud 1 stuk
Levertijd 1-2 werkdagen