Parakito Polsband Natuurlijke Bescherming Tegen Muggen Kids Piraat

Special Price € 16,95 Regular Price € 18,95
SKU 8594179650415

Parakito Polsband Natuurlijke Bescherming Tegen Muggen Kids Piraat is een insectenbandje vrij van chemicaliën dat ons langdurig en zonder contact met onze huid beschermt tegen muggen en andere insecten. Parakito kan bescherming bieden in tropische zones tegen malaria, knokkelkoorts, japanse encephalitis. De Parakito navultabletten verspreiden een mengsel van 7 essentiële plantaardige oliën, die op een natuurlijke manier voor bescherming tegen muggen zorgen. Met Para Kito kun je de hele dag genieten van al je activiteiten zonder je zorgen te hoeven maken over muggen. Alle Parakito antimug armbanden koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Parakito Polsband Natuurlijke Bescherming Tegen Muggen Kids Piraat
Uw waardering

Wat doet de Parakito Polsband Natuurlijke Bescherming Tegen Muggen Kids Piraat op mijn huid?

Parakito Polsband Natuurlijke Bescherming Tegen Muggen Kids Piraat is een insectenbandje vrij van chemicaliën dat ons langdurig en zonder contact met onze huid beschermt tegen muggen en andere insecten. Parakito kan bescherming bieden in tropische zones tegen malaria, knokkelkoorts, japanse encephalitis. De Parakito navultabletten verspreiden een mengsel van 7 essentiële plantaardige oliën, die op een natuurlijke manier voor bescherming tegen muggen zorgen.

Met Parakito kun je de hele dag genieten van al je activiteiten zonder je zorgen te hoeven maken over muggen. De bandjes kunnen om de pols of om de enkel worden gedragen, zowel overdag als 's nachts dus geniet van een veilige en diepe slaap zonder vervelend gezoem met je Parakito armband. De langdurige Parakito tabletten gaan vijftien dagen mee en zijn tevens waterdicht, zodat zwemmen, felle regen of elk contact met water geen invloed heeft op het product. De Parakito armbanden tegen muggen bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn perfect geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Hoe werkt het armbandje tegen muggen van Parakito?

Warmte, vocht en vooral ook CO2 zijn essentieel voor de mug als hij op zoek is naar vers bloed. Mensen en andere zoogdieren verraden hun aanwezigheid voortdurend door het uitademen van CO2. Het ParaKito bandje heeft een beschermende werking door de CO2 uitstoot van ons lichaam te verhullen met een gepatenteerde verstuivingstechnologie van 7 essentiële plantaardige oliën als lavendel, kruidnagel, pepermunt. Het bandje is tot 15 dagen effectief en bij het bandje zitten 2 tabletten, waar aparte navulling ook leverbaar zijn.

Zijn de Parakito Antimug Armbanden ook geschikt voor kinderen of in zwangerschap?

De ParaKito anti-mug armbandjes zijn voor het hele gezin met de volwassen bandjes maar ook voor onze kinderen heeft Parakito speciale bandjes met leuke prints ontworpen. De armbandjes voor kinderen zijn geschikt vanaf een leeftijd van 36 maanden. Parakito is ook geschikt voor zwangere vrouwen omdat de tablet niet in aanraking komt met de huid en er dus geen risico op transcutane absorptie is. Als de geur je stoort kun je even een periode stoppen met het dragen van je Parakito armband.

Nog even de voordelen van de Parakito antimug armband op een rijtje:

- Geschikt voor de hele familie.
- Geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen vanaf 36 maanden.
- Aanbevolen voor mensen die gevoelig zijn voor huidallergieën en irritaties.
- Vrij van chemicaliën.
- Bevat geen Deet.
- De Parakito tabletten komen niet met de huid in aanraking.
- Waterproof.
- 100% natuurlijke ingrediënten.
- Navulbaar.
- Te gebruiken bij alle activiteiten.
- Toepasbaar in alle klimaatzones zelfs tropisch.
- Makkelijk mee te nemen in je handbagage.

De Parakito Polsband Natuurlijke Bescherming Tegen Muggen bevat geen:

Aceton, alcohol, aluminium, conserveringsmiddelen, emulgatoren, formaldehyde, ftalaten, gluten, hars, kleurstoffen, parabenen, paraffine, parfum, PEG's, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen, is dierproefvrij, vegetarisch en Vegan.

Meer informatie
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van conserveringsmiddelen, Vrij van emulgatoren, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Ingrediënten Essentiële oliën, citronella, rozemarijn, geranium, mint, kruidnagel, pepermunt. Stabillisator : Vanille
Inhoud 1 Polsband + 2 Navullingen
Levertijd 1-2 werkdagen

Is dit ook wat voor jou?