Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat 15ml

€ 20,00
SKU 8715309908804

Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat is een perfecte 12-free beschermende toplaag en tegelijkertijd en mooie glanzende laag om je manicure mee af te sluiten langer te genieten van je nagellak. Uiteraard is deze hoogglans vegan topcoat net als alle andere nagellak van Nailberry lucht- en vocht doorlatend voor een gezonde manicure. Alle producten van Nailberry koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat 15ml
Uw waardering

Wat doet de Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat voor mijn nagels?

Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat is een perfecte 12-free beschermende toplaag en tegelijkertijd en mooie glanzende laag om je manicure mee af te sluiten langer te genieten van je nagellak. Uiteraard is deze hoogglans topcoat net als alle andere nagellak van Nailberry lucht- en vocht doorlatend voor een gezonde manicure.

Wat is nu precies de functie van een Top Coat?

Een topcoat is extra beschermende, doorzichtige laag die je over je gelakte nagels aanbrengt. Deze extra laag zorgt ervoor dat je nagellak zo lang mogelijk mooi op je nagels blijft zitten zonder af te bladeren, krassen of te vervagen. Je moet het eigenlijk een beetje zien als een laag om je nagellak te fixeren, zoals je dat ook met een gezichtspoeder over je make-up doet. De meeste topcoats laten een mooie glans achter op je nagels wat vooorkomt dat ze er na een dag alweer dof uitzien. Heb je liever niet van die glanzende nagels heeft Nailberry ook een matte topcoat ontwikkeld. Een topcoat gebruikt je dan ook als laatste stap in je manicure om alles netjes te sealen.

Waarom een natuurlijk en vegan nagelproduct van Nailberry?

Nailberry nagellak streeft met haar 12-free en Vegan formule naar een gezondere manicure voor mens en natuur! Nailberry is in 2012 opgericht door Sonia Hully die begon met een kleine nagelstudio in Chelsea Londen en groeide al snel uit tot een en Awardwinning en exclusief merk met meerdere prijzen bekroonde premium nagellakken. Toen Sonia merkte dat haar spraakmakende klantenkring droge en beschadigde nagels bleef ervaren, of het nu het gevolg was van hun levensstijl, vervuiling of van de semi-permanente gelmanicures, ging ze over tot het ontwikkelen van een reeks polijstmiddelen die hun zorgen konden helpen bestrijden. Het resultaat was het bekroonde assortiment L’Oxygéné. Met behulp van de nieuwste gepatenteerde technologie levert het L’Oxygéné-assortiment kleur in een gezondere manicure. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit! Kleur je nagels gezond met Nailberry Nagellak! Alle producten van Nailberry bestel je snel en veilig bij Beauty4skin.nl. Meer weten over Nailberry Nailpolish? Lees hier alles over Nailberry of bekijk de video.

Hoe kan ik het beste de Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat gebruiken?

Maak voor je begint met je manicure altijd eerst even je nagels goed schoon en vetvrij met een acetonvrije en olievrije nagellakremover. Zo kan de basecoat zich goed hechten aan je nagels. Breng een base coat altijd in een dun laagje aan, je kunt beter 2 dunne laagjes aanbrengen dan 1 dikke laag. Een dikke laag droogt langzaam en zorgt er ook voor dat je gekleurde nagellak niet goed zal drogen.

Als topcoat breng je een dunne laag aan zodra je nagellak droog is. Breng met een vloeiende beweging vanuit de nagelriem in de richting van de rand van je nagel de topcoat niet te dik aan. Oh en vergeet niet het uiteinde van je nagels, dus de kopkant van je nagels, met de topcoat te behandelen. Dit is namelijk de meest kwetsbare plek waar je nagels het meest te lijden hebben en het snelst beschadigen.

Nailberry 12-Free Shine & Breathe Top Coat bevat geen:

Aceton, alcohol, formaldehyde, formaldehydehars, ftalaten (inclusief DB), gluten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, paraffine, synthetische parfum, petroleum, sulfaten, tolueen, ethyl-Tosylamide, trifenylfosfaat, synthetische kamfer is Dierproefvrij, Halal, Vegetarisch en Vegan.

Meer informatie
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van gluten, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van petroleum, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Dierproefvrij, Halal, Vegan, Vegetarisch
Ingrediënten Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Tosylamide/Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Sucrose Acetate Isobutyrate, Etocrylene, Mek, Perfluorodecalin, CI 60725.
Inhoud 15ml
Levertijd 1-2 werkdagen

Is dit ook wat voor jou?