Maria Nila Colour Refresh Haarmasker 0.00 White Mix 100ml

Maria Nila Colour Refresh Haarmasker 0.00 White Mix gebruik je om de te felle kleur af te zwakken. Je doet jouw Colour Refresh kleur in een bakje en je voegt er zoveel White Mix aan toe totdat je de kleur geschikt vindt. Daarna volg je gewoon de gebruiksaanwijzing.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maria Nila Colour Refresh Haarmasker 0.00 White Mix 100ml
Uw waardering

Maria Nila Colour Refresh Haarmasker 0.00 White Mix gebruik je om de te felle kleur af te zwakken. Je doet jouw Colour Refresh kleur in een bakje en je voegt er zoveel White Mix aan toe totdat je de kleur geschikt vindt. Daarna volg je gewoon de gebruiksaanwijzing.

Maria Nila Colour Refresh Haarmasker is een fantastisch haarmasker met kleurpigmenten die door je haar worden opgenomen. Dit betekent dus dat je de kleur van je haar heel snel kunt opfrissen, maar als je het langer laat inwerken ook zelfs een nieuwe kleur kunt geven. Doordat de kleurpigmenten al zijn ontwikkeld, hoeft hiervoor niets toegevoegd te worden. De kleur verdwijnt langzaam weer na 4 tot 10 wasbeurten. Ook de Colour Refresh van Maria Nila bevat het unieke Colour Guard Complex wat het haar verzorgd en beschermd. Maria Nila Colour Refresh is 100% plantaardig en is vrij van SLS, Parabenen en Sulfaten. Het resultaat is een heerlijk opgefriste haarkleur.

Goede haarverzorging is voor ons allemaal erg belangrijk, ze zeggen niet voor niets "als je haar maar goed zit". Als ons haar er mooi, vol en glanzend uitziet, zegt dat ook iets over ons lichamelijk welzijn. Nu hebben we natuurlijk niet allemaal hetzelfde soort haar en zijn we allemaal gelukkig verschillend. Sommige van ons hebben misschien last van droog of statisch haar, anderen weer van vet haar,dof haar of misschien wel last van roos. Daarom is er voor ieder haarsoort en elk individu een passende verzorging nodig. Alle Maria Nila producten koop je gemakkelijk en snel bij Beauty4skin.nl en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Gebruik:
- Was je haar met shampoo
- Breng Maria Nila Colour Refresh aan
- Laat het minimaal 3 minuten inwerken (Hoe langer je het laat inwerken, hoe dieper de kleur wordt)
- Gebruik hierna de voedende Structure Repair Conditioner

Maria Nila Colour Refresh Haarmasker is vrij van
Alcohol, Parabenen, Parfum, Petroleum, Siliconen, Sulfaat, minerale olie


Meer informatie
Haartype Gekleurd haar, Grijs haar, Droog en beschadigd haar, Fijn haar, Krullend haar, Gevoelige hoofdhuid, Chemisch behandeld haar
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van parabenen, Vrij van synthetische parfum, Vrij van petroleum, Vrij van sulfaten, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Inhoud 100ml
Levertijd 1-2 werkdagen