€ 14,95
SKU 4752223001260

Mádara AOX Antioxidant Concentrate 17,5ml

Mádara AOX Antioxidant Concentrate bevat natuurlijke polyfenolen, oftewel krachtige antioxidanten van biologisch vrouwenmantelextract die huidveroudering door omgevingsfactoren helpt voorkomen. Vervuiling zowel binnen als buitenshuis zorgt voor vrije radicalen die bijdragen aan huidproblemen en voortijdige veroudering. Antioxidanten helpen de schade die vrije radicalen aanrichten te neutraliseren. Mádara AOX Antioxidant Concentrate, een olievrije formule, verpakt in beschermend glas is ook heel fijn voor de gevoelige huid vanwege de ontstekingsremmende werking.

Mádara Custom Actives is een reeks van natuurlijk gecertificeerde, buitengewoon rijke cosmeceutische additieven, die gemakkelijk in je dagelijkse moisturiser kunnen worden gemengd om aan specifieke huidverzorgingsbehoeften te voldoen. Met de Mádara Custom Actives personaliseer je je huidverzorgingsroutine tot perfectie. Alle duurzame en 100% natuurlijke producten van Mádara Organic Skincare bestel je snel en veilig bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Mádara AOX Antioxidant Concentrate herstelt schade door stedelijke vervuiling

Mádara AOX Antioxidant Concentrate bevat natuurlijke polyfenolen, oftewel krachtige antioxidanten van biologisch vrouwenmantelextract die huidveroudering door omgevingsfactoren helpt voorkomen. Vervuiling zowel binnen als buitenshuis zorgt voor vrije radicalen die bijdragen aan huidproblemen en voortijdige veroudering. Antioxidanten helpen de schade die vrije radicalen aanrichten te neutraliseren. Mádara AOX Antioxidant Concentrate, een olievrije formule, verpakt in beschermend glas is ook heel fijn voor de gevoelige huid vanwege de ontstekingsremmende werking.

Mádara Custom Actives is een reeks van natuurlijk gecertificeerde, buitengewoon rijke cosmeceutische additieven, die gemakkelijk in je dagelijkse moisturiser kunnen worden gemengd om aan specifieke huidverzorgingsbehoeften te voldoen. Met de Mádara Custom Actives personaliseer je je huidverzorgingsroutine tot perfectie.

Dit product is geproduceerd in de fabriek van MÁDARA in Riga, Letland, waar gebruik wordt gemaakt van 100% groene stroom, afkomstig van hernieuwbare bronnen. Alle formules zijn op een verantwoordelijke manier ontwikkeld in de laboratoria van Mádara en zijn goed voor de huid, biologisch afbreekbaar en vrij van agressieve chemicaliën en poteniële milieuverontreinigende stoffen. Ze gebruiken milieubewuste verpakkingsoplossingen, waaronder gerecycled plastic, gerecycled oceaanafval en restmateriaal van de suikerriet- en houtproductie. Al hun verpakkingen zoals tubes, flesjes en flacons zijn 100% recyclebaar sinds 2006.

Mádara AOX Antioxidant Concentrate voordelen:
- Ideaal voor stadsmensen
- Geschikt voor het gezicht en het lichaam.
- Helpt probleemhuid te herstellen
- Hept vroegtijdige huidveroudering voorkomen

Waarom kun je beter voor een natuurlijk serum zonder chemicaliën kiezen?

Aangezien je huid zonder bescherming dagelijks door weer, wind en zon gaat hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen dat ze het zwaar te verduren heeft. Maar waarom kun je nu beter voor een natuurlijk serum kiezen zonder chemische toevoegingen? Zoals je vast al eens ergens hebt gelezen komt 60% van wat we op onze huid smeren terecht in onze bloedbaan. Deze giftige stoffen worden in je lichaam opgeslagen en kunnen zelfs verschillende gezondheidsproblemen geven. Die chemische toevoegingen kunnen je huid zo erg beschadigen dat je huid zichzelf niet meer kan beschermen waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt. Je moet dan namelijk blijven smeren omdat je huid zonder crème meteen weer uitdroogt en dus eigenlijk niet zonder kan.

Maar geen paniek! Er zijn fantastische goede en gifvrije natuurlijke en biologische alternatieven die ook nog eens je huid beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Met gecertificeerde biologische ingrediënten, natuurlijke parfums of vaak zelfs ongeparfumeerd. Deze serums bevatten uiteraard niet de uit aardolie afkomstige paraffine en dragen bijna altijd een certificaat wat aangeeft dat ze geen schadelijke en giftige ingrediënten bevatten.

Waarom een biologisch product van Mádara Organic Skincare?

Bij Mádara hebben ze de overtuiging dat goede huidverzorging dieper gaat dan alleen onze huid. De beste huidverzorging laat niet alleen onze huid stralen maar laat ook ons innerlijke stralen. Het is niet alleen bedoeld om ons er beter uit te laten zien maar het is ook bedoeld om ons beter te laten voelen en zelfs beter te laten gedragen. Een stralend hart leidt altijd tot een stralende huid. De keuzes die we maken met respect en zorg voor onze planeet zullen ervoor zorgen dat onze eigenwaarde en welzijn alleen maar beter wordt. Mádara hecht daarom ook enorm veel waarde aan echt effectieve ingrediënten, eerlijke claims, milieuvriendelijke verpakkingen, en met zorg, passie en respect omzien voor onze natuur en naar onze medemens.

Voor de mensen achter Mádara gaat het over welzijn en zelfbewustzijn, over staan voor de keuzes die je maakt, over het respecteren van waarden en om onze ecologische voetafdruk. Het Scandinavische merk Mádara haalt pure luxe rechtstreeks vanuit de natuur. Alle producten van Mádara zijn ECOCERT gecertificeerd en worden geproduceerd in Mádara’s eigen productiefaciliteit in Riga, Letland. Uiteraard wordt er niets op dieren getest en is alles vrij van parabenen en siliconen. Ook bevatten alle producten van Mádara planten extracten uit de Baltische regio en beschikken ze over een unieke intensiteit van werkzame stoffen geschikt voor veganisten. Alle Mádara producten koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl. Benieuwd naar het hele verhaal van Mádara? Lees hier alles over Mádara of bekijk de video.

Hoe kan ik het beste de Mádara AOX Antioxidant Concentrate gebruiken?

Voeg 1-3 druppels toe aan je moisturiser of olie voor gezicht of lichaam. Gebruik stopzetten als er irritatie optreedt. Alleen voor extern gebruik.

Mádara AOX Antioxidant Concentrate bevat geen:

Aceton, aluminium, formaldehyde, ftalaten, gluren, hars, kustmatige kleurstoffen, parabenen, paraffine, synthetische parfum, PEG's, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen, is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Meer informatie
Huidtype Rijpere huid
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van aluminium, Vrij van fluoride, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van gluten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch, Fairtrade
Ingrediënten Aqua (Water), Alchemilla Vulgaris (Ladys Mantle) Extract, Alcohol, Glycerin, Carrageenan, Cellulose Gum, Ceratonia Siliqua Gum, Aroma, Lactic Acid, Glucose, Sodium Phytate, Linalool, Limonene
Inhoud 17,5ml
Levertijd 1-2 werkdagen
Land van herkomst Letland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mádara AOX Antioxidant Concentrate 17,5ml
Uw waardering