Forsters Natuurspons Caribbean Large

Waardering:
67% of 100
€ 15,99
SKU 4009782151142

Forsters Natuurspons Caribbean Large is een zeer zachte natuurlijke spons die je huid effectief reinigt en op een zachte manier je huid heel lichtjes scrubt en je bloedsomloop stimuleert. Dit zorgt ervoor dat, na het douchen, je bodyproducten veel beter worden opgenomen dan wanneer je geen badspons gebruikt tijdens het baden of douchen en bevordert een zachtere, gladdere huid na elk gebruik.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forsters Natuurspons Caribbean Large
Uw waardering

Forsters Natuurspons Caribbean Large is een zeer zachte natuurlijke spons die je huid effectief reinigt en op een zachte manier je huid heel lichtjes scrubt en je bloedsomloop stimuleert. Dit zorgt ervoor dat, na het douchen, je bodyproducten veel beter worden opgenomen dan wanneer je geen badspons gebruikt tijdens het baden of douchen en bevordert een zachtere, gladdere huid na elk gebruik. Forsters Natuurspons Caribbean Large komt zoals de naam al doet vermoeden uit het  Caribisch gebied, is vrij van giftige stoffen en bevat alleen natuurlijke enzymen. Deze natuurspons is geschikt voor gebruik op alle huidtypes en in het bijzonder voor gevoelige huid.

De meesten van ons houden wel van wat bubbels in de badkamer als we onder de douche staan of lekker in bad gaan. De meeste soorten douchegel of badschuim schuimen al van zichzelf, maar vooral de wat meer natuurlijkere varianten, die meestal ook een stuk zachter voor je huid zijn, schuimen veel minder. Maar ook als je een gevoelige huid hebt, of gewoon een sterke voorkeur voor natuurlijke en biologische producten, wil niet zeggen dat je niet van bubbels houdt. Waarschijnlijk wil je ook best graag genieten van die speelse bubbels!

Natuurlijk kunnen we ook bubbels creëren met een bad- of doucheproduct wat van nature niet schuimt. Daar hebben we badsponzen voor! Vooral de natuursponzen, superzacht, zijn echt een weldaad op zichzelf! Al zin gekregen om lekker te bubbelen in bad of onder de douche, wacht dan niet langer en bestel jouw favoriete spons bij Beauty4skin.nl en stap lekker in bad of onder de douche!

Veel plezier met de bubbels!

Meer informatie
Levertijd 1-2 werkdagen