€ 50,00
SKU 5060811030028

Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine Spray 50ml

Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine vermengt opwekkende aromatische kruiden met rustgevende jasmijn. Een fantastische geur voor wie zelfverzekerd en vrouwelijk de dag door willen brengen.

Gemaakt in het hart van de Provence, creëert Brûmée natuurlijke geuren voor het haar en lichaam, die gecertificeerd zijn als natuurlijk en veganistisch. Met alleen raw en natuurlijke ingrediënten die vakkundig zijn vervaardigd in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld, is deze geurlijn volledig alcoholvrij. Door samen te werken met de chemie van je huid, creëert de snelle absorptie een bijzondere geur die uniek is voor jou.

- Topnotes: Lemon, Bergamot, Grapefruit, Pink Peppercorn
- Heartnotes: Jasmine India, Petitgrain, Cinnamon, Cedar
- Basenotes: Solaire, Coco, Peach

Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine

Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine vermengt opwekkende aromatische kruiden met rustgevende jasmijn. Een fantastische geur voor wie zelfverzekerd en vrouwelijk de dag door willen brengen. Gemaakt in het hart van de Provence, creëert Brûmée natuurlijke geuren voor het haar en lichaam, die gecertificeerd zijn als natuurlijk en veganistisch. Met alleen raw en natuurlijke ingrediënten die vakkundig zijn vervaardigd in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld, is deze geurlijn volledig alcoholvrij. Door samen te werken met de chemie van je huid, creëert de snelle absorptie een bijzondere geur die uniek is voor jou.

- Topnotes: Lemon, Bergamot, Grapefruit, Pink Peppercorn
- Heartnotes: Jasmine India, Petitgrain, Cinnamon, Cedar
- Basenotes: Solaire, Coco, Peach

Parfum voor de gevoelige huid.

Onderzoek toont steeds meer aan dat geuren op alcoholbasis schadelijke effecten hebben. Het dagelijks gebruik van een parfum op alcoholbasis rechtstreeks op de huid kan leiden tot schade zoals huidirritatie, uitdroging en beschadiging van de natuurlijke huidbarrière. Je huid kan zelfs nog gevoeliger aanvoelen, en velen hebben slechte reacties waardoor ze nooit parfum kunnen dragen. Alcoholvrije parfums zijn zacht voor alle soorten huid, dus ook voor de gevoelige huid, omdat ze geen vulstoffen, chemicaliën en alcohol bevatten die huidirritatie kunnen veroorzaken of de huidbarrière kunnen beschadigen. Hoewel de meeste parfums op alcoholbasis bedoeld zijn om op je kleding en hals te gebruiken, kunnen alcoholvrije geuren ook worden gebruikt als alcoholvrije lichaamsspray, alcoholvrije herenparfums en haar- en lichaamsnevels als onderdeel van je huidverzorgingsroutine. De emulsie van water en voedende natuurlijke oliën (in plaats van alcohol) zal je niet alleen een aangenamere geur geven, maar zal ook je haar en huid hydrateren.

Waarom overstappen op een alcoholvrij parfum?

De meeste parfums zijn doordrenkt met alcohol om de essentiële oliën uit natuurlijke ingrediënten te extraheren en om het parfum tot de juiste sterkte te verdunnen. De geur van parfum op alcoholbasis is meestal erg overheersend. Heb je ooit hoofdpijn gehad of dat brandende gevoel in je neus na het ruiken van een overweldigende geur? Dat kwam hoogstwaarschijnlijk door de alcoholconcentratie in het parfum. Overschakelen naar een alcoholvrije geur geeft je niet alleen een elegantere, subtielere geur, maar geeft je ook de verscheidenheid aan geuren van ingrediënten, zoals essentiële oliën of bloemen, die je besluit op te doen. Deze natuurlijke extracties vertegenwoordigen je persoonlijke identiteit in plaats van de hele kamer te overweldigen.

Een alcoholvrij parfum heeft een langdurige geur, in tegenstelling tot wat je zou denken. Natuurlijke en alcoholvrije parfums zijn een emulsie van biologische olie en water, met een lagere verdampingssnelheid, wat resulteert in een langdurige geur tot 5 uur. Alcoholvrije parfums zijn samengesteld uit natuurlijke extracten die kalmerende en helende effecten hebben. Afhankelijk van de geur helpen deze natuurlijke parfums om je geest overdag te kalmeren en 's nachts te ontspannen. En nog een hele belangrijke reden om over te stappen op alcoholvrije geuren is natuurlijk de planeet. Van VOS-emissie tot afvalproductie en synthetische parfums, reguliere geuren hebben echt de boot gemist als het gaat om groene en schone beauty. In tegenstelling tot de reguliere geuren, zijn de innovatieve duurzame geuren van Brumee ontworpen om vriendelijk te zijn voor jou en de planeet.

Waarom een alcoholvrij parfum van Brûmée?

Brûmée Alcohol Free Perfumes maakt gebruik van ultrazuiver water in plaats van alcohol in haar parfums. Deze revolutionaire formule maakt ook gebruik van natuurlijke geuren van het Franse stadjes Grasse en aanvullende organische oliën, in plaats van agressieve en kunstmatige chemicaliën, om onze kenmerkende geuren te creëren. Het resultaat is een subtiele geur die de huid en het haar respecteert en voedt. Wanneer ze rechtstreeks op huid en haar worden aangebracht, werken de natuurlijke parfums samen met de chemie en pH van de huid om een geur te creëren die uniek is voor de drager, zonder de huid of het haar te verouderen of te beschadigen. Door te putten uit klassieke Provençaalse geuren met een moderne twist, zijn de natuurlijke parfums van Brûmée ontworpen om het gevoel van luxe en elegantie op te roepen waar de Provence en Frankrijk om bekend staan. Elke 'noot' van de parfums wordt intenser naarmate de dag vordert en onthult verschillende top-, hart- en basistonen voor een prachtig unieke geur. De unisex-geuren van Brûmée zijn veganistisch, gecertificeerd natuurlijk en geproduceerd in Frankrijk.

Brûmée is opgericht door farmacoloog Dr. Anne-Claire Walch. Anne-Claire groeide op in het betoverende stadje Grasse, waarvan de geurende straten al sinds de 16e eeuw worden beschouwd als de historische thuisbasis van de traditionele parfumerie. Het was hier, omringd door de natuurlijke aroma's van de Provence, dat Anne-Claire's fascinatie voor geuren en geuren werd geboren. Haar onderzoek in de farmacologie bracht haar ertoe de relatie tussen de huid en geur te onderzoeken en de effecten ervan op onze gezondheid, met name de impact van traditionele geuren. De huidige geuren maken grotendeels gebruik van synthetische geurstoffen en bevatten tot 80% alcohol, die, wanneer aangebracht op de huid, zeer schadelijk kan zijn. Anne-Claire was geschokt dat, in een wereld waar schone en natuurlijke schoonheid nu zo terecht worden gewaardeerd, mensen alcohol en andere gifstoffen op hun huid blijven aanbrengen. En dus wilde ze dit veranderen.

Hoe kan ik het beste de Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine gebruiken?

Het beste tijdstip voor het aanbrengen van je geur is als je net gedoucht hebt. Je poriën van je huid staan dan door de warmte nog een beetje open en kunnen de geur beter opnemen. Houd je parfum bij het spuiten op een afstand van ongeveer 15 centimeter zodat je een groter oppervlakte benevelt en laat de geur dan rustig intrekken. Wat je absoluut niet moet doen is je parfum uitwrijven op je huid. Je tast hierdoor de geurmoleculen aan waardoor je geur niet goed tot z'n recht komt en het kan zelfs voor huidirritatie zorgen. Zet je parfum na gebruik altijd op een donkere, koele en droge plek zodat er geen verdamping of verlies van geur optreed.

Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine bevat geen:

Aceton, alcohol, aluminium, formaldehyde, ftalaten, gluten, hars, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, paraffine, synthetische parfum, PEG's, petroleum, siliconen, sulfaten, tolueen, is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Meer informatie
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van alcohol, Vrij van aluminium, Vrij van fluoride, Vrij van formaldehyde, Vrij van ftalaten, Vrij van hars, Vrij van kleurstoffen, Vrij van parabenen, Vrij van paraffine, Vrij van synthetische parfum, Vrij van PEG's, Vrij van petroleum, Vrij van siliconen, Vrij van sulfaten, Vrij van tolueen, Biologisch, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Inhoud 50ml
Levertijd 1-2 werkdagen
Land van herkomst Frankrijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brûmée Alcohol Free Perfume Aromatic Spices Jasmine Spray 50ml
Uw waardering