Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Als je bestelling op maandag t/m vrijdag voor 12:00 uur is geplaatst én betaald, wordt deze doorgaans dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Wij streven ernaar elke order binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Mocht het onverhoopt toch iets langer duren zullen we altijd tijdig contact met je opnemen en je informeren over de evt afwijkende levertijd. Alle vervoerders doen hun best om je pakket op de afgesproken dag te bezorgen. Dit lukt in verreweg de meeste gevallen, echter er kan altijd een vertraging optreden.

Je kunt je bestelling bij Beauty4skin.nl betalen d.m.v. één van onderstaande betaalopties:

Ideal:

Mocht iDeal voor jouw bank niet werken, kun je hier de actuele storingsstatus van je bank checken:Ideal Beschikbaarheid

Creditcard:

Visa en Mastercard

Bankoverschrijving

Wanneer je een bankoverschrijving doet, vergeet niet het ordernummer erbij te vermelden.

Bankcontact

Paypal

VVV CadeauCard


Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling onder de €60,- in Nederland. Bestellingen vanaf €60,- verzenden wij gratis.

Informatie voor bankoverschrijving:
Naam rekeninghouder: Beauty4skin
IBAN: NL43RABO0310321875
BIC(SWIFT): RABONL2U

Als je tegen problemen aanloopt tijdens het bestelproces, mail ons dan direct Klantenservice@beauty4skin.nl Wij kunnen je altijd verder helpen.

Woon je niet in Nederland maar wil je wel een bestelling bij ons doen? 

Ben je woonachtig buiten Nederland en wil je graag bij ons een bestelling plaatsen waarderen wij dat uiteraard enorm. Zou je dan zo vriendelijk willen zijn ons even een mailtje te sturen naar  Klantenservice@beauty4skin.nl , we helpen je graag verder met het afronden van je bestelling! 

Retourneren

Retourneren

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren. Dit geldt ook voor sale artikelen. Wanneer de door Beauty4skin.nl afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Voorwaarden

Instructies

Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen.

Wij recyclen alle vulmateriaal die we van de leveranciers ontvangen. Zo kan het dus voorkomen dat er bij elke bestelling ander vulmateriaal is toegevoegd.