Alessandro Striplac Cleansing Pads 50st

Alessandro Striplac Cleansing Pads zijn doordrenkt met cleanser met een heerlijke perzikgeur en bedoeld om onze natuurlijke nagels mee te ontvetten voor je aan het lakken begint. Waar ze ook ideaal voor zijn is om de restjes Striplac Gelcolor te verwijderen als je klaar bent met het lakken van je nagels. Er verschijnt dan een supermooie stralende glans op je nagels en zien ze er gelikt uit!

Alle Alessandro International producten koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alessandro Striplac Cleansing Pads 50st
Uw waardering

Alessandro Striplac Cleansing Pads zijn doordrenkt met cleanser met een heerlijke perzikgeur en bedoeld om onze natuurlijke nagels mee te ontvetten voor je aan het lakken begint. Waar ze ook ideaal voor zijn is om de restjes Striplac Gelcolor te verwijderen als je klaar bent met het lakken van je nagels. Er verschijnt dan een supermooie stralende glans op je nagels en zien ze er gelikt uit! Ze zijn ook nog eens superhandig verpakt in een mooi doosje, dus makkelijk mee te nemen als je op vakantie gaat bijvoorbeeld.

Het unieke van de Alessandro Striplac is dat de nagellak tot wel 10 dagen houdt zonder te splijten en dat je eigen nagel perfect in conditie blijft. Je hebt namelijk bij het verwijderen geen oplosmiddel of nagellakremover nodig, maar je kunt de Striplac gewoon lostrekken van je nagels. Je zult zien als de nagellak er eenmaal af is dat je blote natuurlijke nagel er onbeschadigd en gezond onder vandaan komt. Striplac is supersimpel aan te brengen zoals een gewone nagellak en is na 60 seconden uitgehard onder de Led-lamp.

Alessandro Striplac Starterkit bevat alle belangrijke producten die je nodig hebt om je nagels te versieren met striplac. Heb je eenmaal zo'n starterkit aangeschaft kun je met elke andere kleur striplac aan de slag. Je zult zien, het is echt verslavend!!

Kortom, Alessandro Striplac is aangebracht in enkele minuten, droog in enkele seconden en gaat tot 2 weken mee zonder te schilferen, af te bladderen of te vervagen. Dus je nagels lakken en meteen weer doorgaan met waar je mee bezig was in plaats van lang wachten tot je nagellak echt uitgehard is en niet meer beschadigd. Je kent het wel, denk je dat je zo ongeveer wel een keer naar de wc kan gaan na lang wachten tot je nagels zijn gedroogd, blijkt dat alsnog je nagels beschadigd zijn van je bezoek aan het toilet. Kun je weer overnieuw beginnen en erger nog, heb je voor niets zo lang zitten wachten!

Gebruik:
Hoe schoner je nagels, hoe beter en langer de gelnagellak uiteindelijk blijft zitten, dus maak je nagels en je nagelriemen goed schoon met de Alessandro Cleansing Pads! Duw dan met de schuine rand van de bokkenpoot je nagelriemen wat terug en vijl je nagels in model met de grijze kant van de vijl en polijst ze met de zachte roze kant. Maak vervolgens je nagels schoon en vetvrij. Voordat de kleurlak erop kan breng je eerst nog een dun laagje Alessandro Striplac Twincoat aan en laat dit 30 seconden drogen onder de LED lamp. Nu ben je klaar om de nagels de kleuren te geven die je hebt uitgekozen.

Schud voor gebruik de Alessandro Striplac goed om de lak dunner te maken en makkelijker aan te brengen. Breng de Alessandro Striplac in een dun laagje aan (vergeet ook hier de uiteinden van de nagels niet) en laat deze 60 seconden drogen onder de LED lamp. Breng op dezelfde manier een 2e laagje aan en laat opnieuw 60 seconden drogen onder de LED lamp. Als laatste breng je een dun laagje Alessandro Striplac Twincoat aan en laat deze 30 seconden drogen onder de LED lamp. Veeg de laatste restjes striplac van je nagels met de Alessandro Cleansing Pads.

En voilà! Nu zijn je nagels helemaal tiptop gelakt, droog en klaar om aan iedereen geshowd te worden!

Meer informatie
Levertijd 1-2 werkdagen