Alessandro Striplac 932 Mamma Mia 8ml

€ 17,29
SKU 4025087789323

Alessandro Striplac 932 Mamma Mia is aangebracht in enkele minuten, droog in enkele seconden en gaat tot 2 weken mee zonder te schilferen, af te bladderen of te vervagen. Dus je nagels lakken en meteen weer doorgaan met waar je mee bezig was in plaats van lang wachten tot je nagellak echt uitgehard is en niet meer beschadigd. Je kunt het gewoon écht niet verkeerd doen en je zult altijd een schitterend resultaat krijgen. Eigenlijk het perfecte lakken met gelnagellak, zelfs voor beginners. Alle Alessandro International producten bestel je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alessandro Striplac 932 Mamma Mia 8ml
Uw waardering

Wat is zo bijzonder aan de Alessandro Striplac 932 Mamma Mia?

Alessandro Striplac 932 Mamma Mia heeft een heerlijke romige samenstelling waardoor de striplac supermakkelijk is aan te brengen voor iedereen. Je kunt het gewoon écht niet verkeerd doen en je zult altijd een schitterend resultaat krijgen. Eigenlijk het perfecte nagels lakken met gelnagellak, zelfs voor beginners. Het unieke van de Alessandro Striplac is dat de nagellak tot wel 10 dagen houdt zonder te splijten en dat je eigen nagel perfect in conditie blijft. Je hebt namelijk bij het verwijderen geen oplosmiddel of nagellakremover nodig, maar je kunt de Striplac gewoon lostrekken van je nagels. Je zult zien als de nagellak er eenmaal af is dat je blote natuurlijke nagel er onbeschadigd en gezond onder vandaan komt. Striplac is super simpel aan te brengen zoals een gewone nagellak en is na 60 seconden uitgehard onder de Led-lamp.

Alessandro Striplac Starterkit bevat alle belangrijke producten die je nodig hebt om je nagels te versieren met striplac. Heb je eenmaal zo'n starterkit aangeschaft kun je met elke andere kleur striplac aan de slag. Je zult zien, het is echt verslavend!!  Alessandro Striplac heeft een heerlijke romige samenstelling waardoor de striplac supermakkelijk is aan te brengen voor iedereen. Je kunt het gewoon écht niet verkeerd doen en je zult altijd een schitterend resultaat krijgen. Eigenlijk het perfecte nagels lakken met gelnagellak, zelfs voor beginners. De Starter Kit is de ideale basis voor het gebruik van je Striplac nagellakken en deze kit kunt je heel makkelijk uitbreiden door meer kleuren aan je collectie toe te voegen. 

Voordelen van Alessandro Striplac op een rijtje:

- Striplac is niet schadelijk voor je eigen natuurlijke nagels.
- Striplac hoeft niet verwijderd te worden met pure aceton.
- Striplac beschermt en verstevigd je natuurlijke nagels.
- Striplac heeft maar 60 seconden per laklaag nodig om te drogen.
- Striplac is ook zonder ervaring heel makkelijk aan te brengen.
- Striplac blijft tot op de laatste dag perfect glanzen.
- Striplac blijft tot 10 dagen lang perfect op je nagels zitten.

Maak een goede indruk met handen om te zoenen.

Bij alles wat we dagelijks doen vallen onze handen op. Het is dus belangrijk voor een goede eerste indruk dat we onze handen en nagels goed verzorgen. Dit zorgt er ook voor dat onze handen minder snel verouderen en langer soepel en aantrekkelijk blijven. Een handcrème is dus een must om in iedere tas, altijd en overal mee naar toe te nemen. Zo kan je telkens na het wassen van je handen ze lekker insmeren met een voedende handcrème of smeer restjes van je gezichtsverzorging na het insmeren van je gezicht lekker uit op je handruggen. Een mooi kleurtje nagellak van Alessandro op je gevijlde nagels en we hebben handen om te zoenen. Overigens, worden je handen wat ouder dan is het misschien mooier om wat zachtere, lichte kleuren te kiezen. Hierdoor vallen bruine vlekjes en dunner wordende huid minder op. Door felle kleuren vestig je er juist de aandacht op.

Hoe lang blijft de striplac op mijn nagels zitten?

Alessandro Striplac is aangebracht in enkele minuten, droog in enkele seconden en gaat tot 2 weken mee zonder te schilferen, af te bladderen of te vervagen. Dus je nagels lakken en meteen weer doorgaan met waar je mee bezig was in plaats van lang wachten tot je nagellak echt uitgehard is en niet meer beschadigd. Je kent het wel, denk je dat je zo ongeveer wel een keer naar de wc kan gaan na lang wachten tot je nagels zijn gedroogd, blijkt dat alsnog je nagels beschadigd zijn van je bezoek aan het toilet. Kun je weer overnieuw beginnen en erger nog, heb je voor niets zo lang zitten wachten!

Wat te doen als ik Striplac niet goed kan verwijderen?

De houdbaarheid van Striplac kan na elk gebruik wat verhoogd worden doordat de natuurlijke nagel wordt beschermd en verzegeld. Oliën en vocht kunnen zich niet meer aan het oppervlak vastzetten waardoor de nagel droog en broos wordt. Bij regelmatig gebruik van de Striplac moet je op het volgende letten:

_ Voor het lakken met de striplac altijd eerst je nageloppervlakte met de multivijl polijsten zodat er een glad nageloppervlakte ontstaat. Dit zorgt er namelijk voor dat je de striplac later heel eenvoudig kunt lostrekken.

- Mocht bij het lostrekken van de Striplac keratineschubben van de natuurlijke nagels mee loskomen gebruik dan elke volgende keer voor het verwijderen de Peel-off Activator van Alessandro.

Hoe breng ik de Alessandro Striplac aan op mijn nagels?

Hoe schoner je nagels, hoe beter en langer de gelnagellak uiteindelijk blijft zitten, dus maak je nagels en je nagelriemen goed schoon met de Alessandro Cleansing Pads! Duw dan met de schuine rand van de bokkenpoot je nagelriemen wat terug en vijl je nagels in model met de grijze kant van de vijl en polijst ze met de zachte roze kant. Maak vervolgens je nagels schoon en vetvrij. Voordat de kleurlak erop kan breng je eerst nog een dun laagje Alessandro Striplac Twincoat aan en laat dit 30 seconden drogen onder de LED lamp. Nu ben je klaar om de nagels de kleuren te geven die je hebt uitgekozen. Schud voor gebruik de Alessandro Striplac goed om de lak dunner te maken en makkelijker aan te brengen. Breng de Alessandro Striplac in een dun laagje aan (vergeet ook hier de uiteinden van de nagels niet) en laat deze 60 seconden drogen onder de LED lamp. Breng op dezelfde manier een 2e laagje aan en laat opnieuw 60 seconden drogen onder de LED lamp. Als laatste breng je een dun laagje Alessandro Striplac Twincoat aan en laat deze 30 seconden drogen onder de LED lamp. Veeg de laatste restjes striplac van je nagels met de Alessandro Cleansing Pads. En voilà! Nu zijn je nagels helemaal tiptop gelakt, droog en klaar om aan iedereen geshowd te worden!

Let op!

Breng de lak niet helemaal tot aan de randen op. Zodra de lak je huid raakt kan er lucht onder komen en kan het niet gegarandeerd worden dat de lak 10 dagen blijft zitten.

Meer informatie
Inhoud 8 ml
Levertijd 1-2 werkdagen

Is dit ook wat voor jou?