100Bon Cannelle & Aiguille De Pin Oxygenante Fragrance Diffuser 100ml

€ 29,00
SKU 3760284200516

100Bon Cannelle & Aiguille De Pin Oxygenante Fragrance Diffuser is een 100% natuurlijk en vegan interieurparfum voor een echte natuurbeleving in je woonkamer. Een zuurstofrijke sfeer wordt gecreëerd door een fris, verkwikkend en delicaat kruidig aroma van kaneel en pijnboomnaalden. Deze 100% natuurlijke fragance diffuser verbetert de harmonie van je interieur en laat de natuur je huis binnenkomen!

Parfumeer je woonkamer royaal met deze kalmerende, zuurstofrijke, stimulerende en beschermende huisgeur en laat je meeslepen door deze wandeling in het bos. De producten van 100Bon zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij én 100% recyclebaar. Alle producten van 100Bon Parfums koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl.


Snelle levering

Deskundig advies

Veilig betalen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100Bon Cannelle & Aiguille De Pin Oxygenante Fragrance Diffuser 100ml
Uw waardering

Wat doet de 100Bon Cannelle & Aiguille De Pin Oxygenante Fragrance Diffuser met mijn woonkamer?

100Bon Cannelle & Aiguille De Pin Oxygenante Fragrance Diffuser is een 100% natuurlijk en vegan interieurparfum voor een echte natuurbeleving in je woonkamer. Een zuurstofrijke sfeer wordt gecreëerd door een fris, verkwikkend en delicaat kruidig aroma van kaneel en pijnboomnaalden. Deze 100% natuurlijke frangance diffuser verbetert de harmonie van je interieur en laat de natuur je huis binnenkomen! Parfumeer je woonkamer royaal met deze kalmerende, zuurstofrijke, stimulerende en beschermende huisgeur en laat je meeslepen door deze wandeling in het bos. Alle producten van 100Bon zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij én 100% recyclebaar.

Waarom een parfum van 100Bon?

Toen 100BON werd gecreëerd wilden ze een nieuw soort 100% natuurlijk en vegan parfum creëren die behalve heerlijk ruikt ook een goed gevoel geeft. Elke dag weer word er gewerkt aan betere alternatieven voor traditionele materialen en worden de producten ontworpen om schoon en veilig te zijn. Zo zijn deze fantastische parfums gegarandeerd vrij van petrochemische stoffen en kunstmatige kleurstoffen en bevatten ze zelfs geen conserveringsmiddelen. 100% natuurlijke, zuivere en vegan ingrediënten is waar de producten van 100Bon van worden gemaakt.

Natuurlijke ingrediënten zoals tarwe- of rode bietalcohol en etherische oliën zonder synthetische hulpstoffen. 100Bon producten zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij én 100% recyclebaar en de oorsprong van de ingrediënten moet altijd traceerbaar zijn met een transparante communicatie. De verpakkingen zijn eenvoudig van ontwerp en is voor elke parfum hetzelfde zodat het merk voor iedereen betaalbaar en toegankelijk blijft!

Plastic gebruiken ze zo min mogelijk en alleen als ze geen andere keuze hebben en dan gebruiken ze 100% gerecycled of organisch plantaardig plastic gemaakt van suikerriet. Glas is natuurlijk niet biologisch afbreekbaar maar wel oneindig recyclebaar en daarom het belangrijkste materiaal voor de producten van 100Bon. Helaas is dit materiaal soms te zwaar of te duur en kan het voor sommige producten niet worden gebruikt. Ook Cellofaan (plastic) is verboden bij 100Bon en er wordt alleen gebruik gemaakt van organisch cellofaan wat gemaakt wordt van aardappels. Alle de producten van 100Bon zijn navulbaar dankzij hun afneembare pompen om het merk zo merk authentiek en eenvoudig mogelijk te houden. Alle natuurlijke, dierproefvrije en vegan producten van 100Bon koop je snel en veilig online bij Beauty4skin.nl. Meer weten over 100Bon? Lees hier alles over 100Bon Parfums

Hoe kan ik het beste mijn huisparfum van 100Bon gebruiken en bewaren?

Parfumeer je huis volgens je wensen om een fris, verkwikkend en delicaat kruidige sfeer te creëren die bevorderlijk is voor het welzijnDe geurverspreider van 100Bon verspreidt op natuurlijke en continue wijze je favoriete geur gedurende minimaal drie weken.

100Bon Cannelle & Aiguille De Pin Oxygenante Fragrance Diffuser bevat geen:

Aceton, alcohol, aluminium, formaldehyde, hars, kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfum, is Biologisch, Dierproefvrij, Vegetarisch en Veganistisch.

Meer informatie
Allergie Informatie Vrij van aceton, Vrij van formaldehyde, Vrij van kleurstoffen, Vrij van synthetische parfum, Dierproefvrij, Vegan, Vegetarisch
Ingrediënten Pin-2(3)-ene, 3,7,7,-triméthylbicyclo(4,1,0)hept-3-ène, Salicylate de benzyle, Caryophyllene, (R)-p-mentha-1,8-diène, Eugenol, Pin-2(10)-ene
Inhoud 100ml
Levertijd 1-2 werkdagen